© Powered by SiteSpirit

 
oostveen-website-liteb_056798798.jpg

logo.png

Bedrijf kopen

Juist in de huidige markt zijn er veel geÔnteresseerde kopers. De strategische kopers die al een bedrijf hebben zien kansen om hun marktpositie te versterken door de overname van een ander bedrijf. Bijvoorbeeld de overname van een concurrent of een samenwerking/fusie met een bedrijf met complementaire activiteiten. Ook zien we steeds meer management buy out (MBO) en management buy in (MBI), dat wil zeggen de overname van een bedrijf door eigen medewerkers of door buitenstaanders. Onderzoeken van de KvK laten zien dat steeds meer startende ondernemers op deze manier beginnen. En met succes. In al deze gevallen geldt, dat u op zoek bent naar een geschikt bedrijf om over te nemen.


Het proces

P5150002.jpg

Oostveen Bedrijfsovernames kan u in elk stadium van dit proces ondersteunen. Wij beschikken over een groot netwerk van ondernemers, financiers, accountants, enz. om samen met u op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf. We maken daarvoor eerst een zoekprofiel. En zodra we een prospect gevonden hebben, beoordelen wij de fit, de waarde en de risico's. Als er een goede match is tussen beide partijen helpen we u met de onderhandelingen, de contracten en de eventueel benodigde financiering. Naast de financiŽle kant wordt ook goed gekeken naar de fiscale, juridische en emotionele kant van de overname. Want juist dit laatste is de belangrijkste succesfactor bij een overname.


Vanzelfsprekend kunt u ook het zoekwerk zelf doen en ons daarna inschakelen voor begeleiding en advisering bij o.a. de waardering, de onderhandelingen, de voorwaarden, garanties en de contracten.


Denkt u aan het kopen van een bedrijf en wilt u daar eens met ons over praten? klik hier


Meer lezen over bedrijf kopen + tips? Klik hier


Ervaringen van andere kopers? Klik hier


Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden