© Powered by SiteSpirit

 
header_01.jpg
logo.png

Verkoop No Panic BV aan Kukler Beheer BV 1-9-2014

NoPanic logo communicatiemakers.jpg

Verkoop No Panic BV aan Kukler Beheer BV 1-9-2014
No Panic BV is een ruim 20 jaar bestaand communicatiebureau in Amersfoort. Het bureau heeft veel landelijk/internationaal bekende opdrachtgevers, waarvoor al jaren wordt gewerkt. Door de brede ervaring van de medewerkers en de korte lijnen kan er snel en pragmatisch invulling worden gegeven aan de wensen van de klant. Dus met recht "No Panic"!
De 2 aandeelhouders Huib van den Bos en Jan de Meij werken al 10 jaar samen bij No Panic en daarvoor was Huib al 10 jaar alleen eigenaar. In 2013 ontstond het plan om op zoek te gaan naar geïnteresseerde overnamekandidaten. Overnamespecialist John Oostveen werd ingeschakeld voor de begeleiding in dat traject.
Na het opstellen van het verkoopmemorandum werd de propositie op de markt gebracht. Dat resulteerde in veel respons, er was interesse van zeer uiteenlopende partijen. Na vele gesprekken met diverse partijen bleek Michèle Kukler uit Baarn het meest doortastend. Eind mei 2014 werd de LOI ondertekend en daarna kon de overnamefinanciering bij de Rabobank worden geregeld. De laatste jaren is de financiering voor een MBI-kandidaat meestal niet eenvoudig, maar door de sterke persoonlijkheid en brede ervaring van Michèle in combinatie met de bestendige goede resultaten van No Panic kwam dat goed voor elkaar. Direct na de vakantie op 1 september jl. werden de aandelen overgedragen en is Michèle nu de trotse eigenaar van No Panic BV. Zij zit vol plannen voor de toekomst. Huib en Jan zijn zeer tevreden met het bereikte resultaat en begeleiden Michèle uiteraard met de overdracht en introductie bij de klanten. (www.nopanic.nl)


P1060359.jpg

Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden