© Powered by SiteSpirit

 
oostveen-website-liteb_056798798.jpg

logo.png

Bedrijfsmediation

Conflicten

Oostveen bedrijfsovernames-19B.jpg

Bij meningsverschillen of conflicten tussen partners (zowel prive als zakelijk) spelen emoties een grote rol. Er is onvoldoende begrip voor elkaar, er wordt niet meer geluisterd. Daardoor escaleren de problemen en is er geen vertrouwen meer. Beide partijen zoeken vaak noodgedwongen een advocaat. Het eindresultaat is vaak een onbevredigende uitspraak van de rechter en voor beide partijen veel kosten. In zo'n situatie kan mediation een oplossing bieden.Wat is mediation?

Mediation is het gezamenlijk oplossen van een conflict met de hulp van een objectieve bemiddelaar: de mediator. Uitgangspunten bij mediation zijn vrijwilligheid en vertrouwelijkheid. De mediator houdt rekening met de belangen van beide partijen maar uiteindelijk bepalen de partijen zelf de oplossing. Dat leidt tot een win-win resultaat en ook tot aanzienlijk minder kosten. 


Bedrijfsmediation

Van bedrijfsmediation is sprake als in het conflict een bedrijf, de waarde van een bedrijf of de toekomstige waarde ervan een rol speelt. Bijvoorbeeld:  • U zit in een scheiding en u of uw echtgenoot/echtgenote heeft een bedrijf. Advocaten en accountants kijken dan vaak naar de waarde volgens de jaarrekening. Maar wat is de juiste waardering van het bedrijf?
  • U wilt het bedrijf overnemen van uw vader, maar uw broers en zusters willen dat geprobeerd wordt om het bedrijf te verkopen voor een zo hoog mogelijk opbrengst!

Bij mediation in dit soort vraagstukken gaat het niet alleen om neutraliteit, maar ook om inhoudelijke deskundigheid. Als gecertificeerd bedrijfswaardeerder en ervaren bedrijfsovernamespecialist kan John Oostveen u helpen samen tot een realistische en voor beide partijen acceptabele oplossing te komen. Voor referenties klik hier.


Wilt u hierover een afspraak maken? klik hier
Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden