© Powered by SiteSpirit

 
header_01.jpg

logo.png

Incassobureau Plaggemars te Baarn

Medio 2009 heeft Ronald Zanoli (48) het firma-aandeel van zijn broer Gino (58) overgenomen. Het incassobureau is een van de oudste zelfstandige kantoren in Nederland en is destijds door de heer Zanoli senior, wegens gebrek aan opvolging, overgenomen van de familie Plaggemars. De beide broers werkten al vele jaren samen en hebben gezorgd voor de uitbouw van het bedrijf en de uitstekende reputatie. Vanwege zijn leeftijd en de wens om het iets rustiger aan te kunnen doen besloot Gino om zijn firmabelang aan Ronald over te dragen, waarbij hij zeker nog een aantal jaar bij het bedrijf wilde blijven werken.
Deze intentie kan bij een familiebedrijf pur sang, zowel zakelijk als emotioneel, de nodige spanningen met zich meebrengen, reden waarom beide broers om ondersteuning in dit traject hebben gevraagd van Oostveen Bedrijfsovernames en A-Advies Belastingadviseurs. In zeer nauwe samenwerking heeft dit geleid tot openhartige gesprekken waar alle belangen en wensen op tafel kwamen. Het resultaat was een zorgvuldig vastgestelde overnameprijs en een 100% tevredenheid over de wijze waarop het overnameproces zich heeft voltrokken.


Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden