© Powered by SiteSpirit

 
header_01.jpg

logo.png

Verkoop Van der Veeken Groenrecycling BV aan den Ouden Groep

P8170012.jpg

Het familiebedrijf Van der Veeken te Rosmalen kwam na een strategische orientatie tot de conclusie, dat de schaal van hun groenrecyclingbedrijf onvoldoende was om in de toekomst een rol van betekenis te kunnen blijven spelen. Daarom werd besloten voor deze activiteiten aansluiting bij een grotere marktpartij te zoeken. Na een periode van verkenning en intensieve besprekingen werd op 1 september 2009 de overdracht van deze activiteiten van het precies 100-jarige bedrijf aan Den Ouden Groep uit Schijndel gerealiseerd. Den Ouden (ook een al 60 jaren bestaand familiebedrijf) beschikt met deze overname over een zevental locaties en is met de recycling van 350.000 ton een van de grotere verwerkers van groene reststromen binnen Nederland. 
De familie Van der Veeken kan zich nu weer geheel toeleggen op gespecialiseerde cultuurtechnische werken, tuinrenovatie en grondverzet voor particulieren en kleine bedrijven. Beide bedrijven werken voor de gedeeltelijk gemeenschappelijke clientele nauw samen. 


Oostveen Bedrijfsovernames / Soest / 035-8871711 / info@oostveenovernames.nl / Disclaimer / Privacy / Algemene voorwaarden